El The Olis segella la classificació per la Copa (1-0)

Els vermells s’imposen a un Minabo de Kiev que es va veure frenat per la gran actuació de Pedro Génove
Piques relliscoses

Partit intens el que es va viure entre el The Olis i el Minabo de Kiev al segon torn del Camp 1 del CEM Can Caralleu ahir a la nit. El The Olis es disputava una plaça de Copa (de les dues que quedaven) amb l’Inter de Mitente i el Polvazzo, que en el mateix torn horari jugaven al Camp 2. La victòria del Polvazzo (3-7) combinada amb la del The Olis van donar als dos equips la classificació matemàtica per la Copa, que ja té els vuit participants confirmats.

El Minabo de Kiev va començar dominant el joc, amb un Golobart que portava la veu cantant i pels peus del qual passaven totes les pilotes. Tot i el joc de toc i el domini de la pilota, al Minabo li costava crear ocasions. De fet, les dues úniques jugades de perill de la primera part van ser obra de Jan Golobart després de dues jugades de geni. Una es va estavellar al pal i l’altra va ser aturada de manera brillant per Génove. El The Olis esperava a la seva àrea i les úniques ocasions que creava eren a través de ràpids contratacs i errors defensius del Minabo. Buxeda i Rabasseda van salvar dues ocasions sota pals abans que acabés la primera meitat.

Serrarols
Pau Serrarols (MdK) amb la pilota controlada

A la segona part les tornes van canviar. Golobart es va apagar i el The Olis es trobava molt més còmode amb el domini de la pilota els primers minuts de la represa. Els vermells gaudien de més ocasions que no aconseguia materialitzar Isaac, força desencertat. A partir del 6′ de la segona tot va tornar a com estava a la primera meitat, el Minabo tenia el domini de la pilota i el The Olis esperava enrere. El Minabo, a causa del cansament dels contraris, aconseguia arribar amb més facilitat. Però la immensa segona part de Pedro Génove va evitar que ni Rabasseda, ni Vivó, ni Golobart… enviessin la pilota al fons de la xarxa contrària.

I quan millor estava el Minabo i pitjor semblava estar el The Olis, a falta de 4 minuts es van avançar els vermells amb un gol que va esdevenir definitiu. Una gran jugada col·lectiva que va finalitzar el punta dels vermells i que els donava la classificació per la Copa. Un partit on el Minabo de Kiev va merèixer bastant més i el The Olis va saber jugar les seves armes a la perfecció. Ara els dos equips (com la resta de la lliga) descansaran fins el proper dilluns 4 d’abril, quan es reprèn la competició després de les vacances de Setmana Santa.