El Minabo de Kiev es classifica als penals (3-3)

Dos gols de Golobart al tram final de partit han salvat els vermells de la derrota contra un Polvazzo sense Clemente

Piques Minabo PolvazzoEl Minabo de Kiev i el Polvazzo es van enfrontar ahir en una de les semifinals de la Copa dels dilluns a Can Caralleu. S’esperava un partit molt igualat sense un clar favorit, i els pronòstics es van complir. Els vermells arribaven al partit amb la important baixa del porter titular Lluís Colomo, fet que es va veure compensat al minut 3 amb la lesió d’Álvaro Clemente, la referència ofensiva dels roses. Tot i això, el pitxitxi ja s’havia encarregat d’obrir la llauna amb un xut des de fora de l’àrea instants abans de patir l’esquinç al turmell.

Al cop emocional que va suposar la lesió del crack s’hi va sumar la ràpida consecució de l’empat per part de Santi Villanova, que va protagonitzar un molt bon partit. Semblava que el Minabo ho tenia tot de cara per endur-se el partit, però una xilena de Ruiz pocs minuts després va tornar la emoció al partit. Sense Clemente, el Polvazzo va saber trobar el seu joc, estar intens i fer passar una mala estona als vermells. Amb un Golobart accelerat i gens encertat, el Minabo no va trobar la manera d’assolir l’igualada abans del descans.

A la represa el Polvazzo va donar un altre cop de puny sobre la taula amb un molt bon gol d’Oriol després d’una perfecta jugada de contraatac. Per primera vegada en moltes jornades, els roses demostraven saber viure sense el seu 10. I tot i que va gaudir d’ocasions per ampliar el seu avantatge, progressivament el Polvazzo va anar tancant-se al darrere i conformant-se a jugar a la pilotada comptant els minuts que quedaven per al final.
El Minabo va aprofitar-ho per convertir l’últim quart d’hora de partit en un setge constant a la porteria rival, només interromput per les picabaralles entre jugadors causades per la tensió del moment. Després dels intents de Villanovas, Vivó i Figueras, va ser Golobart qui arreglaria una actuació molt pobra fins al moment marcant des de fora l’àrea el 2-3 a falta de set minuts. I quan semblava que tot hauria estat en va, el líder del Minabo va tornar a aparèixer a l’últim minut per transformar de

Foto minabo polvazzo
Santi i Gil lluiten per la pilota

manera magistral una falta i forçar els penals. La cara dels jugadors del Polvazzo era un poema, la final se’ls escapava de les mans.

I als penals es va confirmar la remuntada. Un estel·lar Nico Rabasseda va agafar els guants per aturar els xuts de Ruiz, Oriol i Gil. Golobart, un altre cop decisiu, va anotar l’únic gol de la tanda i va donar la victòria al Minabo de Kiev, que buscarà donar la sorpresa i endur-se la Copa. A la final haurà de batre el poderós Loreto, campió de la lliga.