El Gintonics pateix més del compte per endur-se els tres punts (3-4)

Tres gols d’Urgeles quan el partit semblava decidit van donar vida al Le Poupeé

piques le poupeé - gintonicsLe Poupeé i Gintonics es van enfrontar ahir a la nit en un dels partits amb menys al·licient de la penúltima jornada de la lliga dels dilluns. Després de certificar la seva classificació per la Copa la setmana passada, els roses rebien un rival que només necessitava un punt per garantir la seva presència al torneig final. Malgrat això, el matx va destacar per estar ple d’ocasions, intensitat i grans jugades. L’emoció, absent durant molts minuts per culpa de la gran actuació del Gintonics, va aparèixer a un quart d’hora del final amb els tres gols de Sergi Urgeles.

El partit va començar –amb un quart d’hora de retard- i el rei no va tardar ni un minut a lluir de corona.  En la primera jugada Armand Castany va avançar els seus resolent magistralment un u contra u amb el porter. El 18 del Gintonics va donar així el tret de sortida a una actuació mereixedora de la Birra d’Or, tant a nivell ofensiu com defensiu. Fantàstic al tall i en la creació de joc, Castany va guiar el joc de l’equip durant la primera meitat. Amb Le Poupeé desaparegut, les ocasions van caure una rere l’altre. Balcells, -que va realitzar una molt bona primera part-, Nicolàs i Estivill van ser a prop de fer el segon, que no va arribar fins al minut 20 gràcies a Bobe.

A la segona meitat res semblava haver canviat. Castany va culminar una gran jugada individual per situar el 0-3 al marcador i deixar el partit sentenciat. O no. Quan tothom donava el Le Poupeé per mort i enterrat, Sergi Urgeles va aparèixer del no-res i va revolucionar el partit amb dos gols en dos minuts. De cop, els roses van llançar-se a l’atac.
El Gintonics, sorprès, havia perdut el control de la situació i l’empat semblava més que possible. Però el miratge va durar poc.

DSC_0011
Bobe lluita per la pilota amb dos contraris

Un error molt greu d’Óscar Ramos, que va controlar malament la pilota davant la presència de Bobe, va tornar el partit a la normalitat. El Gintonics va recuperar les rendes del matx, fins que a falta de cinc minuts pel final Urgeles va culminar el seu hat-trick i va tornar a posar la por al cos als grocs, experts en deixar escapar punts als últims instants.

Finalment el Gintonics va saber aguantar la última ofensiva rival i només un xut llunyà d’Urgeles va inquietar a Martín. Tres punts pels grocs, que certificaven així la classificació per la Copa.