El Minabo De Kiev guanya al Gintonics i posa fi a una mala dinàmica de resultats (4-2)

Rabasseda i Golobart van liderar a un Minabo que va estar quasi tot el partit per davant al marcador

foto cronica MDK GIN
Nico Rabasseda (MdK) es disposa a xutar una falta.

Després de quatre partits sense guanyar, el Minabo De Kiev va aconseguir ahir una victòria moralment valuosa per afrontar el que queda de Lliga i la Copa davant d’un Gintonics intermitent que va ocasionar perill a intervals.

El partit va començar amb un Gintonics endollat que tenia la possessió de la pilota. En una pèrdua, però, seria Jofre Figueras el que faria el primer avís del partit per part del Minabo. Guillem Vivó tornaria a fer perillar la porteria dels grocs amb un xut de falta directa i un xut des del mig de camp que per poc sortirien fora del marc de la porteria defensada per Pol Martin. El domini passaria a ser del Minabo, que tornaria a crear ocasions per mitjà de Santi Villanova. Un Gintonics apagat i inofensiu va crear la primera ocasió de perill a través d’un xut de Bernat Renau, que seria el davanter més actiu del seu equip. Minuts més tard, el domini del Minabo es traduiria en el primer gol del partit, obra de Nico Rabasseda al rematar al segon pal un centre xut. Arrel del gol, el Gintonics va augmentar la pressió i això va dificultar la sortida de pilota del seu rival. Un Jan Golobart paMDKvsGINrticipatiu, però, es treuria de la màniga dues assistències que Rabasseda i Figueras no sabrien culminar amb èxit. Però la reacció del Gintonics es va veure recompensada amb el gol de l’empat just abans de la mitja part després de que, amb fortuna, Renau aconseguís superar el porter Lluís Colomo en un cara a cara.

A la segona meitat veuríem a un Gintonics que va pressionar la sortida de pilota del Minabo i que estaria més estable en possessió. Dos xuts, un de Jordi Pagès i un altre de Rafa Abella, sortirien per poc desviats del marc de Colomo. Per altra banda, Pepe Coronas desaprofitaria una excel·lent passada de Figueras i Martin aturaria una gran rematada de Rabasseda. Malgrat el domini del Gintonics, Pau Serrarols avançaria al seu equip aprofitant una acció desafortunada del defensa Joan Balcells en sortida de pilota. Rabasseda obligaria a Martin a exhibir-se altre vegada amb una gran aturada després d’un gran llançament de falta. L’empat, però, arribaria un minut més tard quan després d’una centrada des de la banda dreta, Hector Bobe empenyeria a plaer una pilota morta a línia de gol. La reacció del Minabo no es va fer esperar i en l’acció següent, Rabasseda tornaria a avançar el seu equip amb un xut creuat al pal esquerra del porter, posant així el 3-2 al marcador. Amb un Gintonics bolcat a l’atac i intentant buscar el perill amb xuts llunyans que Colomo aturaria sense problemes, Golobart picaria una falta directa amb poc angle i ampliaria les diferències a l’electrònic amb un xut ras al primer pal, tranquil·litzant així el seu equip en la recta final de partit.

Així doncs, gran victòria de mèrit pel Minabo en un partit en el que el Gintonics va posar la possessió en gran part del partit i el Minabo de Kiev, les ocasions.

Deja un comentario