L’Inter de Mitente aconsegueix el seu primer punt a costa del Minabo de Kiev (1-1)

Gris partit el del segon torn d’ahir al camp 1 del CEM Can Caralleu. El Minabo de Kiev, quart a la classificació i amb un partit menys, s’enfrontava al cuer, l’Inter de Mitente, que encara no havia puntuat en els nou partits que havia disputat a la lliga. Es presentava una bona oportunitat pel Minabo de seguir l’estela de La Cosa Nostra i retallar punts a l’FC Adre, mentre l’Inter de Mitente no podia perdre un altre cop si volia seguir mantenint les ínfimes opcions d’entrar a Copa.

Piques Inter-Minabo

Els dos equips van començar el partit molt concentrats i concedint al rival les ocasions justes. I si el rival arribava amb més o menys solidesa, els porters, protagonistes del partit, intervenien de forma magistral. Primer el porter de l’Inter de Mitente, Marc Bernis, i a continuació el del Minabo de Kiev, Lluís Colomo, evitaven que caigués el primer gol al marcador. Amb l’equilibri que mostraven ambdós equips, era difícil arribar a l’àrea contrària. Només una jugada magistral de Jan Golobart, que acabava al pal, va aconseguir trencar l’ordenada defensa de l’Inter de Mitente.

A mida que avançava la primera part, el Minabo de Kiev s’anava fent amb el domini del partit, mentre l’Inter de Mitente buscava avançar-se en el marcador amb algun contraatac esporàdic, l’única manera de crear perill que trobava. Però si arribaven a l’àrea contrària, Colomo evitava que qualsevol pilota acabés al fons de la xarxa. Apart de topar-se amb el porter del Minabo, l’inter de Mitente també es topava amb el pal. Es va arribar al descans amb un 0-0 al marcador.

Començava la segona meitat i l’Inter intentava per tots els mitjans el gol, però es topava un cop i un altre amb l’actuació estel·lar de Colomo. Després d’uns quants minuts d’alternança en la possessió i en les ocasions, arribaria el primer gol del partit. Després d’una gran jugada individual de Jan Golobart, que desbordava per la dreta, deixava sol a Pepe Coronas que empenyia la pilota fins el fons de la xarxa. 1-0 i el partit trencat.

La reacció de l’Inter de Mitente no es feia esperar i restablia l’empat al marcador dos minuts després del gol del Minabo gràcies a un bon remat de cap d’Eric Barrenenecha. A partir d’aquí el partit s’ha enfangat i els dos equips han augmentat el nivell de duresa. Després d’una dura falta a Jan Golobart, el millor jugador de camp del Minabo, ha augmentat la tensió i l’Inter de Mitente ha aconseguit desactivar el mitjapunta.

Les poques ocasions que hi va haver després dels gols van ser salvades per part dels dos porters, gràcies als quals no es va veure un resultat més abultat. Un 1-1 que satisfà més al cuer que no pas al Minabo de Kiev, que s’allunya dels llocs de davant.